Голлівудська зірка потрапила у ДТП - деталі аварії
Категорія
Культура
Дата публікації

Голлівудська зірка потрапила у ДТП - деталі аварії

Голлівудська зірка потрапила у ДТП - деталі аварії
Джерело:  online.ua

Актор голлівудських комедій Кевін Гарт отримав серйозні травми під час ДТП. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

За відомою інформацією, інцидент стався вранці у понеділок, 2 вересня. 40-річний комік знаходився у вантажному автомобілі Plymouth Barracuda у якості пасажира. З ним були: 28-річний водій Джаред Блек та 31-річна Ребека Брокстерман.

Транспорт не вписався у поворот на автостраді неподалік від Малібу. Гарту та водію досталися серйозні тілесні пошкодження. Наразі їх госпіталізували. В організмі шофера не виявили ніяких наркотичних речовин чи алкоголю.

Слід нагадати, що Кевін Харт став відомим завдяки ролям у серії фільмів "Дуже страшне кіно". Він також виступає як стенд-ап комік. Зокрема, перформанс у Медісон Сквер Гарден випустили на відео під назвою "Кевін Харт: Дайте пені пояснити".

Останніми роками Харт відзначився голосом у "Таємному житті домашніх тварин" та грою у франшизі "Джуманджі".

Як повідомляв ONLINE.UA, колишня очільниця Нацбанку України Валерія Гонтарева потрапила під колеса автомобілю у Лондоні. Екс-посадовиця отримала серйозні травми. Йдеться про щонайменш дві операції, пов'язані з пошкодженням ноги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?