У київському ресторані побилися два народних депутати
Категорія
Події
Дата публікації

У київському ресторані побилися два народних депутати

У київському ресторані побилися два народних депутати

У столичному ресторані виникла бійка між колишнім нардепом від фракції «Батьківщина» Русланом Богданом та новообраним депутатом від фракції «Європейська солідарність» Сергієм Алєксєєвим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

За даними поліції Печерського району м. Києва, ввечері 2 вересня правоохоронці справді виїжджали на виклик щодо бійки між двома депутатами.

«Подія сталася ввечері 2 вересня за адресою Дніпровський узвіз», – заявила речник поліції Печерського району Оксана Тищенко.

Однак будь-які деталі бійки вона повідомити відмовилась, посилаючись на те, що відомості про правопорушення ще не внесені у ЄРДР.

Один з учасників бійки – депутат «ЄС» Алєксєєв заявив, що чутки про неї перебільшені, інші деталі він розповідати не захотів.

«Чутки перебільшені. Все в мене гаразд. Сьогодні був на ранковій сесії Верховної Ради. Я не хочу нічого коментувати. Все нормально. Нічого такого не сталося», – розповів нардеп.

Депутат попереднього скликання від «Батьківщини» Руслан Богдан підтвердив, що був учасником бійки з нардепом від «ЄС».

«Все нормально, все в порядку. Та то таке було. Давав настанову новому депутату, що треба голосувати – це ж вчора якраз було, а сьогодні недоторканість проголосували. То я йому говорив, що треба знімати недоторканність. А він просто не хотів», – сказав, посміхаючись, Богдан.

Щодо отриманих під час бійки травм соратник Юлії Тимошенко розповів, що поки не знімав рентген чи МРТ, тому не може про це говорити. Але в нього «поки нічого не болить».

Нагадаємо, що сьогодні у Росії на 5 років в’язниці засудили блогера за твіт про дітей правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?