Це стане великою помилкою: Путін пригрозив Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Це стане великою помилкою: Путін пригрозив Зеленському

Це стане великою помилкою: Путін пригрозив Зеленському
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін каже, що якщо влада в Україні буде "переслідувати" партію його кума Віктора Медведчука, це буде великою помилкою нового президента Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Якщо сьогоднішня влада почне переслідування опозиції, то нічого доброго з цього не вийде... Було б дивно, якби почалося якесь закручування гайок... Вони не бігають по площах, не вимагають неможливого, вони працюють в рамках Конституції України, в рамках чинного закону. І на мій погляд, було б великою помилкою, якби робилися спроби заважати реалізації їхніх конституційних прав", - сказав президент РФ.

 Окрім того, він назвав партію "Опозиційна платформа – За життя", політраду якої очолює Віктор Медведчук, "парламентською опозицією, яка має за собою довіру значної кількості виборців, підтверджену в ході демократичних виборів, голосуванням".

Також очільник Кремля зізнався, що не бачив заяву Зеленського про нібито іноземне фінансування "Опозиційної платформи – За життя". Путін заявив, що якщо така заява була, це означає, що "чинна на сьогодні влада в Києві ризикує наступити на ті ж самі граблі, на які наступало і колишнє українське керівництво в особі колишнього президента пана Порошенка".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін висловив сподівання, що в українського лідера Володимира Зеленського не займе багато часу, щоб увійти в курс справи на своєму новому посту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?