Партія Вакарчука підготувала неприємний сюрприз для кума Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія Вакарчука підготувала неприємний сюрприз для кума Путіна

Партія Вакарчука підготувала неприємний сюрприз для кума Путіна
Джерело:  online.ua

Депутати фракції "Голос" виступили з пропозицією запровадити кримінальну відповідальність за самовільне втручання у переговори з російськими чиновниками щодо звільнення українців, передає ONLINE.UA.

"Звільнення українських заручників не знижує, а посилює актуальність плану деокупації окупованих територій… щоб ми мали чітке уявлення про можливі межі компромісів, на які держава готова піти у розв’язанні цієї складної проблеми", - заявив Сергій Рахманін із фракції "Голос".

Варто зазначити, що нардепами уже доопрацьований і найближчим часом зареєстрований законопроект щодо криміналізації несанкціонованих перемовин із представниками країни-агресора.

Перед тим Тарас Батенко ("УКРОП") із групи "За майбутнє" сказав:

"Ми переконані, що українська держава докладає максимум зусиль для того, щоб витягнути українців із російських казематів.І ми хочемо бачити найближчим часом представлення стратегії від керівництва держави плану реінтеграції окупованих територій Донбасу та Криму – і в тому числі зрозуміти, що таке компроміс, до якого нас закликають деякі опозиційні партії, і яка межа цього компромісу".

Як відомо, кілька років тому кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук був уповноважений на ведення переговорів щодо звільнення полонених із окупованого сходу України, але згодом його від переговорів офіційно відсторонили.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Медведчук заявив, що Крим – це Україна,  але при цьому він виправдовує видачу російських паспортів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?