Творці "Гри престолів" назвали улюблену сцену 8 сезону
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Творці "Гри престолів" назвали улюблену сцену 8 сезону

Творці "Гри престолів" назвали улюблену сцену 8 сезону
Джерело:  online.ua

Виконавчі продюсери популярного серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Ді Бі Вайсс назвали сцену 8 сезону, яка їм найбільше сподобалася, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Star Channel" .

Шоуранери зізналися, що це момент у 2 серії, коли Брієну Тарт посвятив у лицарі Джеймі Ланністер.

"Брієнна завжди була одним з наших улюблених персонажів. Момент її посвячення в лицарі Джеймі Ланністером просто приголомшливий! Чого тільки варта Гвендолін Крісті. Я переглядав цю сцену, мабуть, 400 разів, і жодного разу вона не залишила мене байдужим. Я навіть трохи розплакався , тому я люблю цей момент", – поділився Беніофф .

Варто зазначити, що автором цього епізоду став сценарист Браян Когман та режисер Девід Наттер. Перший зазначив, що хотів віддати відважній Брієнні належне.

"Ми хотіли здивувати публіку. Це була не високопарна церемонія на скелі під час заходу, і навіть герої в тому залі спочатку прийняли всі за жарт. Однак вони швидко зрозуміли, що все серйозно, що відбувався монументальний момент, повний витонченості і краси серед кошмару. Назва серії відсилає глядачів як до Брієнни, так і до Джеймі", – додав Когман .

ONLINE.UA вже повідомляв, що за кілька тижнів зйомок у останньому сезоні «Гри престолів» виконавці головних ролей отримали шалені гонорари. Заробіток Кіта Герінґтона становив 9,4 мільйона фунтів. Емілі Кларк, виконавиця ролі Дейнеріс, отримала ще більше – 13 мільйонів фунтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?