Разумков розповів, коли депутати підуть на відпочинок
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков розповів, коли депутати підуть на відпочинок

Разумков розповів, коли депутати підуть на відпочинок
Джерело:  Укрінформ

На наступному тижні – з 17 по 20 вересня Верховна Рада має намір розглянути питання щодо Державного бюджету на 2020 рік. Про це заявив голова парламенту Дмитро Разумков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

При цьому народні депутати планують працювати в сесійному режимі два тижні поспіль. Після цього у них буде тиждень відпочинку від роботи у парламенті – з 23 вересня по 7 жовтня народні обранці будуть працювати з виборцями та в комітетах.

«На пленарному тижні з 17 по 20 вересня планується розглянути ще 38 питань, зокрема – про Державний бюджет України на 2020 рік ... Нагадую ще раз, що до 15 вересня Кабінет міністрів України повинен внести до Верховної Ради України проект бюджету на наступний 2020 рік», – зазначив Разумков.

Як запевняє спікер, новий проект бюджету стане великим викликом як для Кабінету міністрів, так і для Верховної Ради. Тому він висловив надію на те, що «це буде плідна ефективна спільна робота».

«Прошу комітети так організувати свою роботу, щоб були пов’язані розгляди всіх альтернативних законопроектів, поданих відповідно до Регламенту», – додав Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що нещодавно в Раді розгорівся перший скандал через російську мову за участю спікера парламенту. Разумков наказав виключити мікрофон депутату від «Опозиційної платформи – За життя» через те, що той відмовився виступати державною мовою, як того вимагає Регламент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?