В Раді повідомили українцям хороші новини
Категорія
Україна
Дата публікації

В Раді повідомили українцям хороші новини

В Раді повідомили українцям хороші новини
Джерело:  online.ua

З 1 жовтня тарифи на електроенергію для побутових споживачів можуть бути знову знижені. З даною заявою виступив голова комітету Верховної Ради України з питань енергетики і житлово-комунальних послуг, народний депутат Андрій Герус під час погоджувальної ради в парламенті, передає ONLINE.UA.

Він наголосив, що з 1 вересня відбулося зниження на 20 копійок.

"Крім того, зараз йде робота на зниження електроенергії для побутових споживачів. Є надія, є шанси, що з 1 жовтня тарифи на електроенергію для таких споживачів будуть знижені ще на 10 копійок, а з 1 вересня таке зниження відбулося на 20 копійок", - заявив Герус.

 Окрім того, нещодавно Герус повідомив, що команда президента готує три рішення, які повинні сумарно привести до зниження вартості електроенергії для промисловості на 20%.

Як повідомляв ONLINE.UA, в прес-службі "Нафтогазу" повідомляють, що запаси газу в українських підземних сховищах збільшились до 18,7 мільярдів кубометрів. Варто зазначити, що це найбільший рівень запасів у сховищах за останні 7 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?