Лікарі оголосили, що Міхаель Шумахер знаходиться у свідомості
Категорія
Світ
Дата публікації

Лікарі оголосили, що Міхаель Шумахер знаходиться у свідомості

Лікарі оголосили, що Міхаель Шумахер знаходиться у свідомості
Джерело:  Le Parisien

Французькі лікарі підтвердили, що семиразовий чемпіон світу з автогонок «Формула 1» Міхаель Шумахер знаходиться в свідомості після тривалого перебування у медикаментозній комі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Parisien.

Неназваний член медичного персоналу паризької клініки імені Жоржа Помпіду запевнив, що Шумахер дійсно перебуває в цьому госпіталі. У лікарні він пройшов піонерське лікування стовбуровими клітинами. Це має допомогти у відновленні нервової системи спортсмена.

Як відомо, нещасний випадок з відомим автогонщиком стався 29 грудня 2013 року. Шумахер з сином і його друзями катався на гірськолижній трасі курорту Мерібель у французьких Альпах. На гірському спуску Міхаель Шумахер виїхав за межі траси і близько 20 метрів проїхав по непідготовленому схилу, після чого зіткнувся зі скелею.

Від отриманих травм спортсмен отримав важчу травму та був введений у медикаментозну кому. Хоча пізніше стан його здоров’я покращився, довги роки він перебував без свідомості. Лікарі, які протягом останніх років проводили інтенсивне лікування постраждалого автогонщика, почали процес його поступового виведення з коми 30 січня 2014 року.

У грудні 2016 року стало відомо, що сім’я Шумахера витратила на його лікування 16 млн євро і змушена була продати будинок в Норвегії і літак спортсмена.

Нагадаємо, що два роки тому в пресі з’явилась інформація про те, що Шумахера можуть перевезти на лікування в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?