Зеленський скасував ще два укази Порошенка – головні подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський скасував ще два укази Порошенка – головні подробиці

Зеленський скасував ще два укази Порошенка – головні подробиці
Джерело:  president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський видав указ про позбавлення дипломатичних рангів «надзвичайних і повноважних послів» двох народних депутатів від «Європейської солідарності» – Артура Герасимова та Володимира Ар’єва. Також цього статусу був позбавлений екс-депутат Георгій Логвинський.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента України.

Мотивом для скасування указів Петра Порошенка про надання цих особам дипломатичного рангу стала їхня «безпідставність».

«Скасувати як такі, що видані безпідставно: указ президента від 18 травня 2019 року № 275 «Про присвоєння дипломатичних рангів» в частині, яка стосується присвоєння дипломатичного рангу надзвичайного і повноважного посла В.Ар’єву та А.Герасимову», – йдеться в документі.

Відомо, що Порошенко надав усіх трьом депутатам дипломатичний ранг на підставі того, що кожен з них на той час займав керівну посаду в складі української делегації в Раді Європі та ПАРЄ.

Зокрема, Володимир Ар’єв був головою постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ, а Герасимов – у Парламентській асамблеї ОБСЄ. Логвінський був заступником Володимира Ар’єва у складі офіційної української делегації.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Зеленський відповів на петицію з вимогою залишити Супрун міністром охорони здоров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?