Вибухи та евакуація: усі подробиці пожежі біля арсеналу у Вінницькій області
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи та евакуація: усі подробиці пожежі біля арсеналу у Вінницькій області

Вибухи та евакуація: усі подробиці пожежі біля арсеналу у Вінницькій області
Джерело:  Укрінформ

Щонайменш 6 вибухів зафіксували на складах Міністерства оборони України у Калинівці, Вінницька область. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

Відомо, що 6 підірваних боєприпасів транспортували туди раніше з метою утилізації. На місце інциденту прямує команда оперативників під керівництвом першого заступника начальника Генштабу ЗСУ.

За інформацією Калинівської РДА, причиною події стало загоряння сухої трави під військовою частиною.

"Там зараз працюють пожежники, займання на цей момент локалізують. Але ми за технікою безпеки готуємося до евакуації школярів і дітей з садочків в нашому місті і в Павлівці, розташованій найближче до арсеналу", - цитує Укрінформ мера Калинівки Анатолія Шамалюка.

У свою чергу голова Павлівки Віктор Кособуцький наголосив на вибухах, а от задимлення у селі не підтвердив. Існує версія про вибухи боєприпасів, що не були зібрані після пожежі 2017 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час передислокації військової частини у Запорізькій області стався вибух. За офіційними даними, інцидент спричинило загоряння у причепі з паливом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?