Фракція Порошенка заблокувала підписання закону про імпічмент: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Фракція Порошенка заблокувала підписання закону про імпічмент: що відбувається

Фракція Порошенка заблокувала підписання закону про імпічмент: що відбувається
Джерело:  online.ua

Нардепи від "Європейської солідарності" Петра Порошенка зареєстрували проєкт постанови про скасування голосування за законопроєкт про імпічмент, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ВРУ.

Вказано, що проеєкт постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 10.09.2019 року про прийняття в цілому як закону України проекту закону про особливу процедуру усунення президента з поста (імпічмент) підготували 13 нардепів. Серед них Ірина Геращенко, Ірина Луценко, Артур Герасимов, Ірина Фріз, Степан Кубів, Микола Княжицький та інші.

Варто зазначити, що тексту документа на сайті Ради наразі немає, однак повідомляється, що він надійшов до парламенту і переданий на розгляд керівництву. Наразі спікер ВР не може підписати закон про імпічмент, оскільки, згідно з регламентом, Рада спершу має розглянути проект постанови про скасування рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний аналітик Олександр Солонтай переконаний, що за час правління Володимира Зеленського можуть відкрити безліч кримінальних справ, які стосуватимуться і Петра Порошенка, і інших посадових осіб останнього уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?