Разумков нарешті відреагував на перше кнопкодавство в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков нарешті відреагував на перше кнопкодавство в Раді

Разумков нарешті відреагував на перше кнопкодавство в Раді
Джерело:  online.ua

Голова партії "Слуга народу", спікер Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував перше кнопкодавство у новому скликанні парламенту. Він наголосив, що вважає подібні дії неприпустимими, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ВРУ.

"Вчора, 10 вересня, на ранковому засіданні Верховної Ради України під час голосування за президентський законопроект про імпічмент громадським рухом "Чесно" було зафіксовано перший випадок кнопкодавства у Верховній Раді 9 скликання. З чим вас і вітаю, на жаль. Сподіваюся, що після того, як ми приймемо всі необхідні закони, про які ми так з вами обіцяли народу України, це вже буде неприпустимо і неможливо у Верховній Раді", - сказав Разумков.

Він наголосив, що порушив законодавство позафракційний народний депутат України, мажоритарник-самовисуванець Олександр Ковальов.

"Хочу зауважити, що такі дії є неприпустимими ще раз і сподіваюся, що такого не буде у Верховній Раді", - додав спікер ВРУ.

Нагадаємо, 10 вересня рух "Чесно" впіймав першого кнопкодава 9 скликання. Мажоритарник-самовисуванець із Донеччини Олександр Ковальов проголосував за свого колегу при розгляді президентського законопроекту про імпічмент.

Як повідомляв ONLINE.UA,  команда глави держави Володимира Зеленського хоче передбачити штрафи  від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кнопкодавство у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?