Рада відтермінувала штрафи для євроблях
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада відтермінувала штрафи для євроблях

Рада відтермінувала штрафи для євроблях
Джерело:  24 канал

Верховна Рада проголосувала на користь законопроекта №1030 загалом під час засідання у четвер, 12 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Ця ініціатива запроваджує відтермінування штрафі для власників нерозмитнених авто - так званих євроблях. Її підтримали 284 народних депутатів. Проти висловилися 38 посадовців, утрималися 8, а ще 70 взагалі не голосували.

Законопроект набирає чинності у день оприлюднення. Євробляхери отримали на 90 днів більший термін для розмитнення транспорту - 360 діб замість чинних раніше 270. Водіям необхідно здійснити розмитнення за 100% ставкою митного збору.

Нагадаємо, нещодавно були підвищені штрафи для власників євроблях. Останні неодноразово організовували протесті акції на дорогах України та в урядовому кварталі Києва, зокрема - під будівлею Верховної Ради. Вони виступали проти високих згаданих штрафів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Державна фіскальна служба оголосила про санкції у розмірі 85 тисяч гривень для тих порушників, що прострочили розмитнення на 20-30 діб. Порушників понад 30 діб чекатимуть штрафи у 170 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?