Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський звільнив Владислава Бухарєва з посади голови Служби зовнішньої розвідки і відразу дав йому нову посаду, передає ONLINE.UA з посиланням на указ президента.

"Звільнити Бухарєва Владислава Вікторовича з посади Голови Служби зовнішньої розвідки", - йдеться в документі.

Варто зазначити, що іншим указом Зеленський призначив Бухарєва першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Нагадаємо, Служба зовнішньої розвідки України (СЗР) створена в 2004 на базі Департаменту розвідки і розвідпідрозділів регіональних органів Служби безпеки України для здійснення розвідувальної діяльності в політичній, економічній, військово-технічній, науково-технологічній, інформаційній і екологічній сферах, участі у боротьбі з міжнародною організованою злочинністю, тероризмом, забезпечення безпеки установ і громадян України за кордоном.

Керівник СЗР входить до складу Ради національної безпеки і оборони України і підпорядковується безпосередньо Президентові України.

Як повідомляє ONLINE.UA, очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської державної адміністрації, через його зв’язки з Вадимом Столаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?