Роздягни мене: O.Torvald і Юлія Юріна вразили фанатів сміливим яскравим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Роздягни мене: O.Torvald і Юлія Юріна вразили фанатів сміливим яскравим кліпом

Роздягни мене: O.Torvald і Юлія Юріна вразили фанатів сміливим яскравим кліпом
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт O.Torvald та співачка Юлія Юріна презентували довгоочікуваний кліп на пісню "Роздягни мене". Відеоробота з'явилася на YouTube 12 вересня, однак вже встигла зібрати сотні лайків та десятки коментарів, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, пісня "Роздягни мене" була презентована ще на фестивалі Atlas Weekend. Тоді спільне виконання закінчилося поцілунком Жені Галича та Юлі Юріної. Власне, ні про що інше після перегляду кліпу думати й не виходить. Режисером відео став Delta Arthur, відомий співпрацею з Аlyona Аlyona.

Відомо, що музика до пісні народилася в Жені Галича, коли той мився в душі. Буквально зразу ж він придумав приспів і тоді вирішив, що для цього треку ідеально підходить талановита українська красуня Юлія Юріна.

"Не можу пояснити, чому саме вона, напевно, це було інтуїтивне рішення. Я просто розумів, що, окрім неї, цей трек не зробить ніхто інший. Вона дуже багато привнесла своїх ідей та думок, це повноцінна колаборація двох артистів", — розповів Галич.

"Роздягни мене", вочевидь, увійде на новий альбом гурту, робота над яким зараз триває.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно відбулась довгоочікувана прем’єра нового кліпу Pianoboy та Alina Pash під назвою "Перша Леді".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?