Це варто побачити: перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту зняли на відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це варто побачити: перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту зняли на відео

Це варто побачити: перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту зняли на відео
Джерело:  online.ua

Напередодні виходу другої частини фільму "Малефісента" студія Disney показала процес перетворення голлівудської зірки Анджеліни Джолі на головну героїню. Динамічне відео було опубліковане на офіційній сторінці студії в Instagram, передає ONLINE.UA.

У ролику з акторкою працюють відразу кілька гримерів. На кадрах видно, що спочатку зірці заплітають високі коси, які закручують на зразок рогів. Потім на них надягають бутафорські роги.

Перед тим, як посміхнутися на камеру, зірка вставляє ікла. Ролик підписали словами - "Вона повернулася в темряву".

Насправді процес перетворення запущений "навпаки". Ролик був знятий тоді, коли з акторки вже знімали грим.

"Яка ж вона красуня; не можу дочекатися; Анджеліна має просто диявольську вроду; завжди мріяла, побачити, як це відбувається", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голлівудська акторка Анджеліна Джолі стала зіркою нового випуску видання Elle UK — красуня дала настанови всім жінкам світу. Артистка поділилась власними думками, як жінкам залишатись сильними в епоху сучасності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?