Стало відомо, хто насправді ввів кума Путіна в переговори про обмін полоненими
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, хто насправді ввів кума Путіна в переговори про обмін полоненими

Стало відомо, хто насправді ввів кума Путіна в переговори про обмін полоненими
Джерело:  24 канал

Кум Путіна Віктор Медведчук отримав провідну роль у переговорах про визволення полонених із подачі канцлерки Німеччини АнгелИ Меркель. Про це заявив колишній представник України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Якби не Меркель в цьому процесі, Медведчук би з самого початку ніякої ролі там не грав. Це вона за наводкою Путіна інкорпорувала Медведчука в цей процес, а Порошенко цей пас прийняв.Чому він це зробив – це питання до самого Петра Олексійовича. Більше того, за його власною вказівкою Медведчук був на зв’язках з СБУ, зокрема з Василем Грицаком. Проте Медведчук не брав участі у обміну полонених, особливо в цьому останньому. Зазначу, що поява Медведчука в будь-якому процесі супроводжується двома речами – "порятунком" і бізнесом", - заявив Безсмертний.

Дипломат зізнався, що не вважає обмін полоненимині перемогою, ні зрадою, а вважає це щастям сімей, до яких повернули дітей, синів, батьків, чоловіків тощо.

"Для країни це теж ні зрада, ні перемога, а просто щастя сімей", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін висловив сподівання, що в українського лідера Володимира Зеленського не займе багато часу, щоб увійти в курс справи на своєму новому посту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?