Звільнені моряки звернулися до Зеленського з неочікуваною пропозицією
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнені моряки звернулися до Зеленського з неочікуваною пропозицією

Звільнені моряки звернулися до Зеленського з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що вже владнав питання з виділенням житла в Одесі для моряків, звільнених з російського полону. Про це він повідомив під час зустрічі з моряками та їхніми родичами, передає ONLINE.UA.

Звільнені бранці Кремля подякували президенту за повернення додому, а декілька з них запросили главу держави на власні весілля.

Варто зазначити, що під час зустрічі Зеленський вручив морякам подарунки – президентські годинники.

Моряки також подякували президенту за те, що він носив на руках браслети з іменами моряків, адже це підтримувало увагу до проблеми звільнення українців, зокрема, з боку засобів масової інформації.

На оприлюднених фото видно, що глава держави подарував морякам годинники українського бренду Kleynod, який на своєму сайті хизується, зокрема, швейцарським механізмом і клієнтами серед шоу-бізнесу, героїв України, політиків.В Офісі президента додали, що зустріч відбулася у неформальній атмосфері на парковому подвір’ї Маріїнського палацу у Києві.

Глава держави привітав моряків і подякував їхнім рідним за підтримку.

Як повідомляв ONLINE.UA, рейтинг задоволених роботою українського лідера Володимира Зеленського на початку поточного місяця зріс майже у півтори рази, у порівнянні з липнем 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?