Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна 2019"
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна 2019"

Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Україна 2019"
Джерело:  online.ua

12 вересня в столиці України відбувся фінал конкурсу "Міс Україна 2019". Переможницею стала 24-річна студентка з Харківщини Маргарита Паша, передає ONLINE.UA.

Головна красуня країни має багато захоплень: вона вишиває власноруч ікони, професійно займається художньою гімнастикою, йогою та грає на піаніно. У 2018 році дівчина отримала ступінь магістра за фахом "менеджмент зовнішньоекономічної діяльності". Навчається у Київському інституті міжнародних відносин (ІІІ курс магістратури за спеціальністю "міжнародне право").

Дівчина розповідає, що дуже любить допомагати людям і діткам. Маргарита мріє побудувати спортивний інтернат для дітей-сиріт.

У своєму Instagram красуня доволі часто публікує світлини з маленькими дітьми, вишиті ікони, струнке тіло та заняття спортом. Також в красуні багато фото з оберемками троянд, однак коханого дівчина у профілі не афішує.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" — 23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована. У красуні відібрали корону за те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?