Ми - всьо: як у ЦВК відреагували на рішення Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми - всьо: як у ЦВК відреагували на рішення Ради

Ми - всьо: як у ЦВК відреагували на рішення Ради
Джерело:  online.ua

Центральна виборча комісія, яку 13 вересня звільнила Верховна Рада, заявила, що вважає рішення парламенту політичним і немотивованим, однак сенсу його оскаржувати не бачить. З даною заявою виступив заступник глави ЦВК Євген Радченко та секретарка ЦВК Наталя Бернацька.

"На риболовлю поїду…у нас зараз більше організаційні речі: кабінети звільнити, поприбирати. Що ж тут незрозумілого? Ми це розцінюємо як політичне рішення… Ми – всьо… Якщо парламент вважає так, то хай буде", - сказав Радченко про плани на майбутнє.

Він також зізнався, що вважає рішення Ради несправедливим, але сенсу його оскаржувати не бачить, оскільки воно політичне.

Чиновник наголосив, що члени комісії під керівництвом глави ЦВК Тетяни Сліпачук можуть дати підсумкову прес-конференцію, але уже не в якості Центрвиборчкому, але поки що цього не обговорювали.Відзначимо, що після рішення Ради ЦВК зібралася на нараду. Бернацька запевнила, що колектив зібрався, щоб попрощатися.

Також, за словами Радченка і Бернацької, вони ніколи не трималися за посади.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти з’ясували, що  місцеві вибори можуть організувані в Україні  вже 8 грудня. Саме це обговорюють в Офісі президента. Наразі немає жодної офіційної

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?