Готовий до мирової угоди: Коломойський зробив гучну заяву
Категорія
Економіка
Дата публікації

Готовий до мирової угоди: Коломойський зробив гучну заяву

Готовий до мирової угоди: Коломойський зробив гучну заяву
Джерело:  interfax.com.ua

Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що бачить "гарне вікно можливостей" для укладання мирової угоди з державою у справі про націоналізацію Приватбанку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Ми задекларували, що не хочемо катаклізмів, а хочемо просто правової оцінки і після цього - мирової угоди, виходу з цієї ситуації. Нам не потрібен банк будь-якою ціною", - заявив Коломойський.

Однак він не пояснив, про яку саме "мирову угоду" йде мова та які деталі цієї угоди.

"Якась мирова угода, якось вийти із ситуації. Вона ж не може бути вічно напруженою. Сьогодні хороше вікно можливостей", - додав олігарх.

Печерський районний суд Києва 5 липня задовольнив клопотання ТОВ "Пріватофіс", пов'язаного з Ігорем Коломойським, і зняв арешт із 415 об'єктів нерухомості компанії.

Як повідомлялося, уряд країни 18 грудня 2016 року, посилаючись на пропозицію НБУ і колишніх акціонерів Приватбанку, найбільшими з яких на той момент були Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію Приватбанку і влила в його капітал понад 155 млрд грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, Коломойський стверджує, що 10 вересня зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським уперше з моменту його інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?