Трамп пояснив, чому його обличчя виглядає помаранчевим
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Трамп пояснив, чому його обличчя виглядає помаранчевим

Трамп пояснив, чому його обличчя виглядає помаранчевим
Джерело:  NBC News

Президент США Дональд Трамп пояснив, чому його обличчя та волосся часто виглядають помаранчевими. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC.

За словами американського лідера, такий відтінок шкіри на фотографіях та відео з’являється через те, в Білому домі встановлені енергозберігаючі лампи. Через їхнє особливе світло, на переконання Трампа, він виглядає з більш жовтим або навіть помаранчевим обличчям.

«У лампочках, яку ми змушені використовувати, огидне світло. Я завжди виглядаю помаранчевим», – пояснив Дональд Трамп.

Варто відзначити, що помаранчевий відтінок шкіри і волосся американського президента часто стає приводом для жартів серед його критиків. Деякі з них навіть припускають, що господар Білого дому використовує штучну засмагу.

Нагадаємо, що кілька днів тому члени Конгресу США почали розслідування, чи не тисне Трамп на Зеленського в своїх інтересах. Як відомо, нещодавно в американській пресі з’явилась інформація про те, що Трамп чинив тиск на президента України Володимира Зеленського, щоб отримати компромат на свого ймовірного суперника на президентських перегонах 2020 року Джо Байдена. Це пов’язано із тим, що син Байдена працював в Україні в нафтогазовій сфері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?