У Київ несподівано прилетіли дві голлівудські кінозірки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Київ несподівано прилетіли дві голлівудські кінозірки

У Київ несподівано прилетіли дві голлівудські кінозірки
Джерело:  online.ua

Сьогодні до переліку іноземних гостей, які прибули на щорічну конференцію «Ялтинська Європейська Стратегія», додались дві голлівудські кінозірки першої величини – Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента Володимира Зеленського.

Уродженка Чернівців Міла Куніс на цьогорічній конференції YES стала далеко не першою представницею Голлівуду. Цими днями до Києва завітала зірка серіалу «Картковий будинок» Робін Райт та сценарист/продюсер серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін.

Міла Куніс з Ештоном Кутчером прийняли участь в дискусії щодо впливу соціальних мереж на життя людей. Перед цим зіркова пара зустрілась з президентом Володимиром Зеленським та його супругою.

Відомо, що Міла Куніс у 7-річному віці разом зі своєю родиною емігрувала з України до США. Через деякий час у 14 років їй вдалося отримати головну роль в підлітковому серіалі «Шоу 70-х», де її партнером став 20-річний Ештон Кутчер. Щоправда, зустрічатися один з одним вони почали набагато пізніше.

Нагадаємо, що в липні цього року Ештон Кутчер дав покази в суді  м. Лос-Анджелес по справі вбивства молодої жінки, яке сталося 18 років тому. Річ йшла про серію вбивств, скоєних так званим «голлівудським різником».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?