Кім Чен Ин звернувся до Трампа з неочікуваною пропозицією
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин звернувся до Трампа з неочікуваною пропозицією

Кім Чен Ин звернувся до Трампа з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

У листі, відправленому в серпні, північнокорейський диктатор Кім Чен Ин запросив американського лідера Дональда Трампа до КНДР. Про це пише "Reuters" з посиланням на південнокорейську газету Joongang Ilbo, яка посилається на дипломатичні джерела, передає ONLINE.UA.

 "У другому листі, який було передано Трампу в третій тиждень серпня, Кім розповів про свою готовність зустрітися з Трампом на ще одному саміті", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що лист було отримано Трампом перед останнім запуском Північною Кореєю снарядів ближнього радіусу дії. На жаль, Білий дім, Державний департамент США і північнокорейська місія при ООН не відповіли на запити про коментарі.

Як відомо, 9 серпня американський лідер повідомив про отримання від Кім Чен Ина "дуже красивого листа", в якому північнокорейський диктатор висловив бажання провести зустріч і продовжити переговори. Трамп стверджує, що в довгому листі Кім висловив "невеликі вибачення" за випробування ракет малої дальності і запевнив, що ці випробування закінчаться після завершення військових навчань, які проводять США і Південна Корея.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп 30 червня вперше зустрівся із лідером КНДР Кім Чен Ином у демілітаризованій зоні на кордоні двох Корей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?