В партії «Слуга народу» є божевільні, психічно хворі люди: Богдан шокував новою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

В партії «Слуга народу» є божевільні, психічно хворі люди: Богдан шокував новою заявою

В партії «Слуга народу» є божевільні, психічно хворі люди: Богдан шокував новою заявою
Джерело:  BBC

Керівник Офісу президента Андрій Богдан не вважає, що має значний вплив на президента Володимира Зеленського. За його словами, глава держави сам приймає всі рішення. Про це Богдан розповів в інтерв’ю українській службі BBC.

«Моя задача – щоб всі гілки влади працювали синхронно для досягнення певної мети. Я не можу комусь диктувати ні кадрових рішень, ні рішень тактичних, стратегічних. Цілі органам державної влади ставить президент. Я контролюю, щоб вони синхронно рухалися до досягнення цієї мети», – заявив Андрій Богдан.

Також голова Офісу президента зазначив, що пропрезидентська фракція «Слуга народу» не є «ручною».

«254 людини, більшість з яких прийшли не з твого кола спілкування. Абсолютна більшість. Треба розуміти джерела формування цих списків, звідки взялися ці люди… Частина людей прийшли у фракцію «реально з Фейсбуку» – заявив Богдан.

Крім того, керівник ОП поскаржився на недостатню кваліфікацію деяких депутатів фракції:

«Там є люди, які раніше на ринку продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити», – додав глава Офісу президента.

Також Богдан заявив, що вже 5 разів безуспішно дзвонив керівнику Адміністрації президента Путіна.

«Я набирав свого візаві, дзвонив йому разів п'ять, але він у серпні був у відпустці. У вересні його секретарі відповіли, що він поки що не має повноважень зі мною говорити».

Нагадаємо, що Андрій Богдан був призначений на посаду керівника Адміністрації президента 20 травня цього року. Пізніше АП була перейменована на Офіс президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?