Відомий політик пояснив, що може спровокувати Путіна на початок третьої війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик пояснив, що може спровокувати Путіна на початок третьої війни

Відомий політик пояснив, що може спровокувати Путіна на початок третьої війни
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу наголосив, що його країна не може відмовитися від принципів Євросоюзу щодо Росії заради прагматичного співробітництва, оскільки безсилля Заходу прокладе шлях до третього випадку інтервенції з боку Росії y будь-якій точці світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ERR.

Політик має надію, що Європейський Союз не послабить свою політику санкцій щодо Росії. Він нагадав, що санкції запровадили для того, щоб забезпечити економічний стимул Росії дотримуватися Мінських домовленостей щодо припинення агресії проти України, і що якщо домовленості будуть виконані, це може бути приводом для перегляду політики санкцій.

"Тепер, дивлячись на логіку Заходу, є небезпека зробити третю помилку", – каже Рейнсалу.

Він переконаний, що Захід повинен змусити Росію заплатити високу ціну після війни проти Грузії та України, а поступки Росії "прокладуть шлях до третьої інтервенційної пригоди у будь-якому куточку земної кулі".

 Дипломат наголосив, що хоча для багатьох країн Заходу запобігання агресії проти України базується насамперед на спільній думці про те, що несправедливість не повинна перемагати, але для Естонії це також питання безпеки, і підтримувати єдність Заходу – в інтересах Естонії.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир  Зеленський вважає, що війну можна зупинити, якщо є бажання  — у тому, що на Донбасі досі триває жорстке протистояння, винна попередня влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?