Богдан пояснив, чому Офіс президента відмовився від переїзду
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан пояснив, чому Офіс президента відмовився від переїзду

Богдан пояснив, чому Офіс президента відмовився від переїзду
Джерело:  BBC

Керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що ідея переїзду наразі не реалізовується. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю посадовця для BBC Україна.

За його словами, ідею було відкладено через питання у галузі безпеки та зв'язку, а також небажання витрачати бюджетні кошти.

"У нас була дуже хороша схема, і ми її зараз будемо реалізовувати - як знайти ці кошти, не витрачаючи гроші державного бюджету. Ми хочемо повернути державі те, що було корупційним шляхом виведено з-під державного контролю", - пояснив Богдан.

Він нагадав, що реформа зараз у числі незавершених. Перейменування Адміністрації в Офіс президента є кивком у бік європейської практики. "Адміністративна" назва має радянські корені та не поширена у розвинених країнах.

Слід відзначити, опоненти чинного президента Володимира Зеленського звинуватили його у провадженні переїзду лише задля того, щоб Богдан отримав посаду. Згідно із законом про люстрацію той не має права очолювати АП, проте щодо Офісу ніяких заборон не існує.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Зеленський для прийняття важливих рішень збирає так звані брейншторми(мозкові штурми). Їхнім завсідником є очільник ОП Андрій Богдан. Також на таких нарадах присутні помічники президента Сергій Шефір та Андрій Єрмак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?