У Зеленського нарешті прокоментували інформацію про "путч Порошенка"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті прокоментували інформацію про "путч Порошенка"

У Зеленського нарешті прокоментували інформацію про "путч Порошенка"
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що в країні можуть готувати "дестабілізацію ситуації", не уточнюючи, про що саме йдеться, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC. Україна".

"Я не хочу вживати слово переворот, але дестабілізація ситуації – так", - сказав політик.

Таким чином Богдан прокоментував слова депутатки від "Слуги народу" Єлізавети Богуцької про нібито "переворт", який готує попередній президент Петро Порошенко.

 Як відомо,під час першого засідання Верховної Ради 9 сликання журналісти сфотографували повідомлення, яке Богуцька писала знайомій. У повідомленні йшлось, що "на грудень Петя готує путч".

"Лєночко, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу лише тобі написати - ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немаєю Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова в відставку, щоби зразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканість. Але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху нема. Він лишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч", - писала тоді нардепка.

Як повідомляв ONLINE.UA, п’ятий президент України  неодноразово ігнорував допити, на які його викликали детективи ДБР. Останній з них був запланований на 6 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?