Похолодання в Україні: стало відомо, коли зміниться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Похолодання в Україні: стало відомо, коли зміниться погода

Похолодання в Україні: стало відомо, коли зміниться погода
Джерело:  online.ua

Найближчими днями в Україні запанує атмосферний фронт з північного заходу Європи, що принесе похолодання і дощі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За інформацією синоптиків, вівторок, 17 вересня, стане дощовим у Карпатах, Вінницькій, Кіровоградській областях, а також у центрі країни та на півдні. На Донеччині та Луганщині очікується невелика кількість опадів.

Температура вночі коливатиметься від 7 до 12 градусів Цельсія, а вдень від 14 до 19. На півдні буде трохи тепліше: 12-17 вночі та 20-25 вдень.

Опадів на території Києва, за висновками фахівців, не буде. Повітря прогріється до 9-11 градусів вночі, а вдень - від 16 до 18.

Середа, 18 вересня, принесе невеликі дощі. Загалом в Україні вночі температура сягатиме від 6 до 11 градусів; від 11 до 16 вдень. На півдні також трохи тепліше - 11-16 вночі і 16-21 вдень.

Київ очікує дощ при західному вітрі з силою у 7-12 метрів на секунду. Нічна температура 9-10 градусів, а денна - 13-15.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 16 вересня, в Україні заведено відзначати свято Домни Никомідійської. Цей день у наших пращурів супроводжувався певними обрядами, що мають відношення до старих речей та мотлоху у домі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?