Коломойський заявив про «вічний мир»
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський заявив про «вічний мир»

Коломойський заявив про «вічний мир»
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Олігарх Ігор Коломойський заявив про те, що його конфлікт з іншим відомим українським бізнесменом, власником телеканалів ICTV, СТБ та «Новий канал» Віктором Пінчуком давно вичерпаний. Як відомо, раніше Коломойський та Пінчук судилися між собою в Лондонському суді.

Про це співвласник групи «Приват» розповів в кулуарах форуму «Ялтинська європейська стратегія», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

«У нас з Віктором Михайловичем після певних подій «вічний мир» підписано, який діє вже понад три роки» – сказав Коломойський.

При цьому колишній співвласник Приватбанку відмовився пояснювати умови підписаного з Пінчуком «вічного миру», посилаючись на їхню конфіденційність.

«У нас ніколи не було грошових непорозумінь. У нас були світоглядні розбіжності... Він вважав, що йому винні, ми вважали, що ми нічого не винні. На чомусь ми зупинилися», – заявив Коломойський.

Він уточнив, що конфлікт між ним та Пінчуком стосувався суперечок навколо Криворізького залізорудного комбінату вартістю біля 2 млрд доларів. Також Коломойський заявив, що в стосунках з ще одним відомим олігархом та власником ТРК «Україна» Ринатом Ахметовим у нього теж все гаразд, хоча вони є «друзями-конкурентами в бізнесі».

«У нього є проблеми, про які він знає. І я думаю, що він спокійно може їх вирішити. Там є нормальні цивілізовані шляхи. В усякому разі, я вважаю, що це не може стосуватися ні реприватизації, ні націоналізації, ні інших видів експропріації», – заявив Коломойський.

Нагадаємо, що кілька днів тому Ігор Коломойський заявив, що готовий до мирової угоди з державою у справі націоналізації Приватбанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?