Богдан детально розповів про контакти з Путіним та Кремлем
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан детально розповів про контакти з Путіним та Кремлем

Богдан детально розповів про контакти з Путіним та Кремлем
Джерело:  BBC

Український лідер Володимир Зеленський тричі спілкувався з президентом Росії Володимиром Зеленським, а очільник Офісу президента Андрій Богдан не зміг поговорити з керівником Адміністрації президента РФ Дмитром Пєсковим, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC. Україна".

 "Те, що я знаю – було три телефонних розмови (президентів України та Росії – ред.), суть та інтонація цих розмов дають мені надію на завершення військового конфлікту", - сказав Богдан.

На запитання, коли це станеться, Богдан відповів: "Коли на це прийде час". На те, що всі так говорять керівник ОПУ відрізав: "Але не всі так роблять".

 У політика також поцікавилися, чи є контакти офісу Зеленського з адміністрацією Путіна.

"Я набирав свого візаві, дзвонив йому разів п'ять, але він у серпні був у відпустці. У вересні його секретарі відповіли, що він поки що не має повноважень зі мною говорити", - відповів Богдан.

Політик також прокоментував інформацію про те, що росіяни загалом не дуже налаштовані на зустріч у "нормандському форматі", бо Кремлю немає, про що говорити.

"Здається мені, найбільшим дипломатом, який приймає рішення в Росії, є рпезидент. Мабуть, як уже і в Україні. У нас так вже вимальовується, що є центр прийняття міжнародних рішень, і слава Богу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як насправді  Зеленський розмовляє з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?