Стало відомо, навіщо Зеленський зустрічався з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, навіщо Зеленський зустрічався з Коломойським

Стало відомо, навіщо Зеленський зустрічався з Коломойським
Джерело:  BBC

Очільник Офісу Президента Андрій Богдан заявив, що зустріч із Коломойським Володимир Зеленський та його оточення вирішили ніяк не приховувати – не хотіли ховатися. Провели її через проблему, пов’язану із енергетичною незалежністю України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC. Україна".

За словами чиновника, одним із підпунктів для обговорення стали мітинги під "Укренерго" працівників феросплавних заводів Коломойського.

Як відомо, зустріч з Коломойським відбулась 10 вересня в Офісі Президента. Богдан стверджує що нараду скликали для того, аби "зрозуміти глибину цього процесу, глибину собівартості і глибину ціни на електроенергію для промвиробників".

"Треба кликати ту людину, яка приймає рішення...Була спільна думка: а чому ми маємо ховатися? Чому ми маємо увечері їхати на якісь заміські дачі, сидіти в якихось темних кімнатах темного ресторану?",– пояснив він.

Чиновник зазначив, що кінцевих домовленостей по результатах зустрічі немає, однак вони "на шляху до компромісу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Коломойський запропонував власний варіант амністії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?