Несподівано пішов з життя відомий голлівудський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Несподівано пішов з життя відомий голлівудський актор

Несподівано пішов з життя відомий голлівудський актор
Джерело:  online.ua

У США неочікувано пішов з життя актор з легендарного серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Браян Терк. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Sun".

Чоловік помер на 50-му році життя після тривалої боротьби з раком. Відомо, що діагноз актор дізнався більше року тому і довгий час приховував хворобу від близьких. Після того, як про рак стало відомо, друзі створили спеціальний фонд Support of the Brian Turk Family, щоб врятувати актора. У Терка залишилася дружина і восьмирічна дитина.

Варто зазначити, що окрім серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210", Терк знімався в "Американському пирозі 2", "Парку Юрського періоду: Загублений світ", "Крокодил Данді в Лос-Анджелесі" та інших.

"Ти завжи будеш жити у наших серцях; яка жахлива новина; ми тебе ніколи не забудемо; талановитий та красивий - чому ти покинув нас?", - пишуть фанати в коментарях до новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх’ю  — йому було 74 роки. Мейх’ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких. Про його смерть сім’я повідомила у Твіттері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?