Російські окупанти допустили незаконне перейменування Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські окупанти допустили незаконне перейменування Криму

Російські окупанти допустили незаконне перейменування Криму
Джерело:  online.ua

Заступник голови так званої "ради міністрів" Криму Георгій Мурадов підтримав ініціативу про додавання терміну "Таврида" до офіційної назви Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За словами посадовця держави-агресора, прикладом для цього повинні стати інші регіони, які використовують стародавні назви - Північна Осетія-Аланія, Республіка Саха-Якутія.

"Мені здається дуже значною ініціатива греків Криму використовувати у назві нашої республіки разом з наявними додаток історичний, який звучав би як Республіка Крим - Таврида, що використовувалося у відношенні Тавриди протягом багатьох століть", - вважає Мурадов.

Нагадаємо, за думкою ініціаторів з культурної грецької автономії "Таврида", це допоможе анексованому регіону нібито отримати більш "офіційний" російський статус.

Варто зазначити, що під час існування Російської імперії у широкому побуті існував термін Таврійська губернія.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше окупаційна влада змінила офіційну дату, починаючи з якої вона нібито контролює Крим. Наразі це 18 березня 2014 року, проте так званих "зелених чоловічків" на півострові помітили ще наприкінці лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?