Facebook вирішила змінити дизайн – вперше за 15 років
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook вирішила змінити дизайн – вперше за 15 років

Facebook вирішила змінити дизайн – вперше за 15 років
Джерело:  Digital Information World

Соціальна мережа Facebook, користувачами якої є 2 мільярди жителів планети, вперше за останні 15 років вирішила змінити дизайн. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Digital Information World.

Інформація про те, що соцмережа Марка Цукерберга готує зміну дизайну, стала відома ще у квітні, на конференції F8. Однак лише зараз журналістам повідомили, що саме очікує користувачів.

Ключовими візуальними змінами стрічки новин стануть: мінімалістичний дизайн, збільшений шрифт і спрощена тимчасова шкала при прокручуванні. З верхньої частині сторінки незабаром зникне традиційна синя смуга для логотипу соціальної мережі, а сам логотип замість квадратного стане круглим.

Також повідомляється, що у Facebook додадуть функцію запам’ятовування положення стрічки, що дозволить «відмотати» її на останній переглянутий фрагмент, коли користувач вирішить повернутися до неї. Загалом десктопний інтерфейс Facebook буде більше нагадувати мобільну версію соціальної мережі.

Оновлення дизайну відбуватиметься поступово. Спочатку нововведення протестують у кількох країнах світу, а вже потім розповсюдять на всі інші регіони.

Нагадаємо, що не так давно журналісти дізналися подробиці про новий месенджер від Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?