Спалили будинок Гонтаревої під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

Спалили будинок Гонтаревої під Києвом

Спалили будинок Гонтаревої під Києвом
Джерело:  NV

Невідомі спалили будинок колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої в селищі Гореничі під Києвом в ніч на 17 вересня. Про це повідомила сама екс-чиновниця, передає ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

Жінка каже, що зловмисники кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити.

Варто зазначити, що 30 серпня екс-глава НБУ повідомила, що її збив автомобіль у центрі Лондона, – їй зробили одну операцію і в найближчі дні проведуть ще одну. Гонтарева припускала, що до аварії причетний олігарх Ігор Коломойський: Він заперечував.

Крім того, в ніч на 5 вересня підпалили автомобіль, зареєстрований на невістку ек-голови НБУ, яку також звуть Валерія Гонтарєва.

Нагадаємо, Гонтарєва очолювала Нацбанк під час націоналізації ПриватБанку, яким володів Ігор Коломойський. Зараз вона живе і працює у Британії. 27 серпня Печерський райсуд Києва дав Держбюро розслідувань дозвіл на силовий привід Гонтаревої на допит у справі про зловживання службовим становищем членами правління Нацбанку.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишня очільниця Національного банку України  Валерія Гонтарева переконана, що мета Ігоря Коломойського полягає не в поверненні "Приватбанку",  а в тому, щоб змусити цей банк відкликати позови проти нього в міжнародних судах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?