Пристайко розповів, чому не можна міняти «всіх на всіх»
Категорія
Україна
Дата публікації

Пристайко розповів, чому не можна міняти «всіх на всіх»

Пристайко розповів, чому не можна міняти «всіх на всіх»
Джерело:  online.ua

На переконання українського міністра закордонних справ Вадима Пристайка, формула обміну полонених «всіх на всіх» не є життєздатною. Про це чиновник заявив у вчорашньому ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє ONLINE.UA.

«Є ідеальна формула «всіх на всіх», яка всім дуже подобається, але насправді вона не життєздатна. Тому що потрібно дуже чітко узгодити, хто ці «всі на всі». Коли в цих списках кримінальні авторитети, які є друзями тих, хто знаходиться з того боку, і їх намагаються запхати в список як «матеріал для обміну. А насправді вони не мають ніякого відношення до конфлікту», – підкреслив Пристайко.

Також глава МЗС додав, що серйозною проблемою є зниклі безвісти – їх налічується близько 400-500 осіб.

«Щоб точно знати, чи живі вони ще, десь там в тюрмах, або вони зникли безвісти і, на жаль, їх немає серед живих, потрібен доступ до в’язниць, щоб перевірити», – заявив міністр.

Пристайко уточнив, що на підконтрольній українському уряду території це роблять міжнародні організації, наприклад Червоний Хрест.

Нагадаємо, що в ході вчорашнього телеефіру Вадим Пристайко пояснив також, що означає «формула Зеленського» по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?