Гончарук пояснив, який компроміс зараз шукають Зеленський та Коломойський
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук пояснив, який компроміс зараз шукають Зеленський та Коломойський

Гончарук пояснив, який компроміс зараз шукають Зеленський та Коломойський
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що влада шукає "компроміс" з мільярдером-олігархом Ігорем Коломойським в справі "Приватбанку". Це може спровокувати охолодження відносин України із західними прихильниками нового уряду глави держави.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Financial Times".

За словами Гончарука, Зеленський хотів би домовитися з Коломойським про вирішення питання з найбільшим банком України - "Приватбанком", який був націоналізований в 2016 році.

"Я повністю переконаний, що зараз нам потрібно зосередитися на зростанні і шукати спільні рішення, а не витрачати наші ресурси на знищення один одного. Тому я дуже позитивно ставлюся до будь-якої риторики, спрямованої на пошук компромісу", - сказав Гончарук в інтерв'ю.

Варто зазначити: МВФ попередив Україну про те, що "відкат" націоналізації "Приватбанку" поставить під загрозу програму співпраці. Західні кредитори очікують, що Україна буде домагатися повернення 5,5 млрд доларів, витрачених на порятунок банку.

Як повідомляв ONLINE.UA, власник телеканалу "1+1" та колишній співвласник "Приватбанку"Ігор Коломойський розповів деталі нещодавньої зустрічі з колишнім президентом України Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?