Гонтарева назвала прізвища тих, хто їй погрожував перед підпалом будинку
Категорія
Україна
Дата публікації

Гонтарева назвала прізвища тих, хто їй погрожував перед підпалом будинку

Гонтарева назвала прізвища тих, хто їй погрожував перед підпалом будинку

Колишня голова Національного банку України вважає «нісенітницею» версію про те, що вона сама організувала підпал будинку і автомобіля своєї невістки, щоб отримати політичний притулок у Великої Британії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода ».

«Таку нісенітницю навіть не можу коментувати. Інцидентів зі мною вистачило б уже на 20 політичних біженців», – сказала Гонтарєва.

Також вона назвала «ахінеєю» те, що підпалом автомобіля та будинку займався друг її сина.

«Який друг?! Це повна ахінея! Нехай поліція нарешті скаже своє слово, хто й навіщо це робить», – повідомила колишня очільниця Нацбанку.

Гонтарева стверджує, що не знає, хто стоїть за підпалом будинку, однак підтвердила, що їй неодноразово надходили погрози.

«Зараз погрози надходили тільки від Коломойського та Портнова. Усі вони були в публічній площині», – повідомила Гонтарева.

Зараз колишня голова НБУ перебуває вдома після того, як її збила машина наприкінці серпня. За її словами, вона вже перенесла дві операції на нозі, і чекає на третю, яка має відбутися за два тижні. До того часу вона перебуває на амбулаторному режимі.

Нагадаємо, що сьогодні вночі будинок Валерії Гонтаревої під Києвом в с. Гореничі був спалений в результаті навмисного підпалу. У поліції заявили, що для цього була використана запалювальна ракета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?