Путін назвав Ізраїль російськомовною країною
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін назвав Ізраїль російськомовною країною

Путін назвав Ізраїль російськомовною країною
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін виступив із суперечливою заявою щодо Ізраїлю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію ТАСС.

За словами державного лідера, Ізраїль є ледве не російськомовною країною. Він узяв слово під час конгресу благодійного фонду "Керен ха-Єсод".

"Громадяни Росії та Ізраїлю пов'язані родинними, спорідненими, дружніми зв'язками. Це справжня мережева, загальна родина, майже два мільйони російськомовних громадян живуть в Ізраїлі", - підкреслив Путін, додавши, що це майже російськомовна країна.

Нагадаємо, саме під гаслом захисту російськомовних українців Кремль влаштував вторгнення у сусідню країну. Також Кремль заявляв, що нація людини є не питанням її місця перебування, проте рідної мови. Наразі Путін вважає доречним жартувати зі схожого приводу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Путіна нещодавно заявили, що проєкт економічного злиття Російської Федерації та Білорусі був опрацьований обома сторонами. За словами прессекретаря Дмитра Пєскова, ініціатива стосується спільних для країн елементів законодавства, ринкових регуляторів енергетики - зокрема, газу, нафти, електрики - та багатьох інших питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?