Зеленський дав очільнику СБУ важливе завдання
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав очільнику СБУ важливе завдання

Зеленський дав очільнику СБУ важливе завдання
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський доручив очільнику СБУ Івану Баканову долучитися до розслідування факту підпалу будинку колишнього очільника Нацбанку України Валерії Гонтаревої, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

"Служба Безпеки України у межах своєї компетенції надасть всебічну підтримку у розслідуванні підпалу колегам з правоохоронних органів" - відповів Баканов.

Нагадаємо, Валерія Гонтарева, яка зараз проживає у Великій Британії, звинувачувала олігарха Ігоря Коломойського у тому, що він їй погрожує викраденням. Однак одіозний олігарх запевняв, що не збирається викрадати Гонтареву з Лондона, але готовий організувати її приліт в Україну.
Після цього на Гонтареву в Лондоні наїхало авто, машину її невістки-тезки спалили у Києві, у київській квартирі екс-голови Нацбанку провели обшуки.

В ніч на 17 вересня дім Гонтаревих у Гореничах під Києвом спалили дотла. Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що "той, хто замовив і виконав це у момент прибуття місії МВФ в Україну, – не просто підпалювач, він – ворог, який шкодить своїй державі".

Як повідомляв ONLINE.UA, Нацполіція на місті пожежі у будинку Валерії Гонтаревої  не знайшла слідів так званого "коктейлю Молотова". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?