Приголомшлива заява: командування США визнало справжність відео з НЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

Приголомшлива заява: командування США визнало справжність відео з НЛО

Приголомшлива заява: командування США визнало справжність відео з НЛО
Джерело:  online.ua

Представники Військово-морських сил Сполучених Штатів визнали справжність окремих відеоматеріалів стосовно НЛО. ПРо це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Popular Mechanics.

Зокрема, йдеться про два відео, що зняті у 2004 та 2015 роках американськими пілотами. Вони спостерігали за невідомими об'єктами, що зуміли зробити низку складних маневрів у повітрі.

На думку військовослужбовців, ці випадки - "незрозумілі повітряні явища". Ця назва існує саме для подібних феноменів, що з'являються у полі зору військових зон.

Свідком першого з наданих явищ став пілот винищувача США F/A-18E/F Super Hornet у 2015 році. Він спостерігає за так званим НЛО з допомогою оптико-електронного прицільного комплексу Raytheon AN/ASQ-228 неподалік від східного узбережжя країни.

Інше відео зробили над берегами Каліфорнії у 2004 році.

Нагадаємо, що НЛО - це нерозпізнаний летючий об'єкт. Зазвичай під впливом масової культури так називають безпосередньо космічні кораблі прибульців, проте насправді цим явищем можна назвати що завгодно. Хоч би й простий літак, але невизначений.

Як повідомляв ONLINE.UA, космічне агентство NASA продемонструвало надзвичайно цікаву світлину об'єктів далекого космосу. Знімок охопив локацію у сузір'ї Великої Ведмедиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?