Американці планують відкрити космічний готель
Категорія
Технології
Дата публікації

Американці планують відкрити космічний готель

Американці планують відкрити космічний готель
Джерело:  ТСН

Американська компанія The Gateway Foundation оголосила про плани побудувати в найближчі роки готель на навколоземній орбіті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Розважальна станція під назвою Von Braun зможе приймати до 1250 космічних туристів із Землі. Робота над її створенням почнеться вже у 2025 році.

Розміщувати туристів на орбіті збираються в спеціальних капсулах. Як запевняють організатори, космічний готель матиме форму диска. По його окружності гості зможуть зіграти в баскетбол, пострибати на батуті або зайнятися скелелазінням. Також у готелі розмістять кімнати відпочинку, кінотеатри, бари і ресторани. Планується, що щотижня готель зможе приймати до 100 туристів.

Поки що не відома ні вартість готелю в космосі, ні те, хто саме візьметься будувати такий грандіозний об'єкт. Враховуючи, що навіть Ілон Маск в своїїх найбільш сміливих фантазіях ніколи не розповідав про бари та ресторани та орбіті, подібну ідею маловідомою фірми навряд чи варто сприймати серйозно. На цей час The Gateway Foundation представила глядачам лише комп’ютерну візуалізацію, яка більше нагадує мультфільм, ніж реальний інженерний проект.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому компанія Ілона Маска SpaceX показала місця майбутніх колоній на Марсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?