У Зеленського нарешті пояснили, чому Аваков залишився на посаді
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті пояснили, чому Аваков залишився на посаді

У Зеленського нарешті пояснили, чому Аваков залишився на посаді
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Вадим Пристайко стверджує, що президент Володимир Зеленський залишив Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ завдяки його компетентності під час проведення успішної реформи поліції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Die Welt".

За словами дипломата, Володимир Зеленський хоче не просто замінити керівну ланку заради заміни.

"Він також цінує перевірену компетентність, яку Аваков проявив під час успішного проведення дуже складної реформи поліції. Для Зеленського це рішення не було простим, але він вибудував чітку стратегію щодо свого ставлення до членів уряду.", - відповів Пристайко на запитання журналіста з приводу рішення залишити на службі очільника МВС, зважаючи на підозри у зв’язках з олігархами і праворадикалами.

Як відомо, 29 серпня Верховна Рада призначила нових міністрів в уряд прем‘єра Олексія Гончарука. Серед них залишились міністри попереднього уряду: Арсен Аваков і Оксана Маркарова. Згодом очільник Кабміну Олексій Гончарук сказав, що рішення залишити в складі уряду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова було одним із найскладніших.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков виступив з заявою у відповідь на вимоги активістів подати у відставку  після резонансного вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?