ЗМІ з'ясували, коли почнеться інтеграція РФ та Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ з'ясували, коли почнеться інтеграція РФ та Білорусі

ЗМІ з'ясували, коли почнеться інтеграція РФ та Білорусі
Джерело:  online.ua

Державні лідери Росії та Білорусі зустрінуться для підписання документу щодо інтеграції у єдину економічну систему 8 грудня 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

За словами білоруського посла в РФ Володимира Семашка, у цей день виповниться 20 років Договору про створення Союзної держави між двома країнами.

Дипломат стверджує, що до 1 листопада сторони угоди мають завершити створення "дорожніх карт", чисельність яких досягає 31 у різних галузях.

"А до ювілею, до 8 грудня... я думаю, президенти наших країн повинні затвердити програму, і відповідно, хтось за їхнім дорученням підпише "дорожні карти", - Підкреслив Семашко.

Російські ЗМІ нагадали, що програма інтеграції РФ і Білорусі є частковим об'єднанням економічних систем. Воно заплановане на січень 2021 року. Йдеться про запровадження нового Податкового кодексу, єдиного регулятора енергоринку, підведення до єдиного знаменника митної політики.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кремль заявив про велику працю, яку зробили Москва і Мінськ напередодні узгодження документу. Програму наразі затвердили прем'єрміністри Дмитро Медведєв та Сергій Румас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?