У мене навіть немає сумнівів: Гонтарева сказала, хто підпалив її будинок
Категорія
Україна
Дата публікації

У мене навіть немає сумнівів: Гонтарева сказала, хто підпалив її будинок

У мене навіть немає сумнівів: Гонтарева сказала, хто підпалив її будинок
Джерело:  LB.ua

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарєва заявила, що в підпалах автомобіля своєї невістки та будинку вона підозрює олігарха Ігоря Коломойського. Про це вона розповіла в інтерв’ю LB.ua, повідомляє ONLINE.UA.

«У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто травлять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розповідав, що я, мовляв, «обіцяв відправити за неї літак, а не машину» .

«Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу – кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моєї невістки автомобіль. Вони сміються в обличчя всій світовій спільноті. Історія з будинком – апофеоз», – вважає Гонтарєва.

Щодо можливої причетності до злочину своїх інших ворогів, передусім, в банківському секторі, колишня чиновниця відповіла негативно.

«Останній банк я закрила в 2015-му році, а зараз у нас 2019-й. Так що, може, у мене і багато, крім Коломойського, ворогів, але мені вони не відомі», – заявила Валерія Гонтарева.

Нагадаємо, що за даними поліції, будинок колишньої голови Нацбанку підпалили за допомогою запалювальних ракет. У Службі надзвичайних ситуації Київської області уточнили, що будинок вигорів практично повністю, оскільки джерел пожежі було декілька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?