Вийшов новий трейлер українського екшену «Захар Беркут»
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшов новий трейлер українського екшену «Захар Беркут»

Вийшов новий трейлер українського екшену «Захар Беркут»
Джерело:  online.ua

Компанія FILM.UA опублікувала новий трейлер історичного екшену «Захар Беркут». Відеоролик з’явився на офіційній Facebook-сторінці фільму, повідомляє ONLINE.UA.

Сюжет стрічки «Захар Беркут» знято за однойменною повістю Івана Франка. В ній розповідається про боротьбу невеличкого українського села в Карпатах з монгольським військом на чолі з ханом Бурундою. Прем’єра фільму відбудеться 10 жовтня цього року.

За задумом продюсерів, «Захар Беркут» знято, в першу чергу, для закордонного прокату. Саме заради цього було вирішено додати в акторський склад деяких іноземних акторів. Також через це фільм знімався англійською мовою, але вже потім був продубльований українською мовою для вітчизняного ринку. Вже відомо, що кінострічку придбано для прокату в Іспанії

Бюджет фільму «Захар Беркут» становить 113 млн гривень, з них 30 мільйонів – підтримка з боку Держкіно України. Зйомки проводилися не тільки в Карпатах, але й під Києвом. Серед відомих локацій глядачі мають впізнати озеро Синевир та Манявський водоспад.

Нагадаємо, що кілька днів тому колишній в’язень Кремля Олег Сенцов назвав 4 фільми, які вразили його за 5 років під час перебування у в’язниці. З них одна стрічка знята українським режисером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?