Монархія в Білорусі: Лукашенко відповів, чи передасть владу дітям
Категорія
Політика
Дата публікації

Монархія в Білорусі: Лукашенко відповів, чи передасть владу дітям

Монархія в Білорусі: Лукашенко відповів, чи передасть владу дітям
Джерело:  online.ua

Білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що не планує здійснювати так званий транзит влади на користь своїх дітей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве агентство "БелТА".

За його словами, сини державного лідера не готуються для такої передачі.

"Або як підписують в інтернеті: "Лукашенко, транзит влади, хто буде у влади..." Дітей починають перебирати. Так от послухайте, жодних дітей не перебирайте. Жодні діти в мене не готуються ні до якого транзиту влади", - пояснив президент.

Лукашенко додав, що після виборів 2020 року певні посадовці можуть втратити роботу. Це нібито не загрожує тим особам, які наполегливо працюють на користь держави та її населення.

Нагадаємо, у сім'ї білоруського президента троє синів - Віктор, Дмитро, Микола. Старший з них наразі служить на посаді помічника голови Білорусі з питань національної безпеки та входить до складу Ради безпеки країни.

Дмитро Лукашенко працює очільником центральної ради державно-громадського об'єднання "Президентський спортивний клуб", а наймолодша дитина, 15-річний Микола, навчається у школі.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряди Білорусі та Росії опрацювали програму часткової економічної інтеграції двох країн. Очікується, що у грудні президенти підпишуться відповідні документи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?