Втомилися від України: в ЄС зважилися на резонансне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Втомилися від України: в ЄС зважилися на резонансне зізнання

Втомилися від України: в ЄС зважилися на резонансне зізнання

Президентка Естонії Керсті Кальюлайд зізналася, що Європа втомилася від України, і ця втома стає все помітнішою. За її словами,такі невтішні процеси тут пояснюють тим, що упродовж тривалого часу в Україні не відбуваються які-небудь значні зміни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Причина втоми Європи від України передусім полягає в тому, що вони багато років дають ті самі поради, натомість не бачать, щоби Україна ставала менш корумпованою, а її економіка – менш олігархічною тощо.Тому доволі природно, що ці питання постають. Завдання нової влади – показати, що тепер розвиток буде швидшим”, – наголосила політикиня.

Вона також додала, що це не означає, що попередня влада нічого не робила. За її словами, реформи, проведені за минулі роки, створили фундамент для того, щоби зараз отримати результат. Однак наразі мати цей результат є критично важливим.

"Коли Україна матиме успіхи у боротьбі з корупцією, у судовій реформі, частина держав-членів ЄС все одно буде готовою поступитися українським інтересами заради своїх економічних взаємин із Росією",- попередила президентка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний директор Департаменту зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран заявив, що вдалося розкрити мережу агентів впливу Росії серед громадських діячів, таких як журналісти, дипломати, бізнесмени та політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?