Instagram вигадав новий захист для підлітків у соцмережі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram вигадав новий захист для підлітків у соцмережі

Instagram вигадав новий захист для підлітків у соцмережі
Джерело:  online.ua

Адміністрація Instagram планує запровадити нові обмеження контенту, що торкнуться неповнолітніх користувачів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Фахівці вважають, що реклама різноманітних дієт чи пластичних операцій має негативний вплив на психічний стан підлітків. Саме ці галузі реклами будуть обмежені для певної категорії.

За новими правилами, неповнолітній користувач "Інстаграму" не буде більше бачити комерційні публікації із зазначеним контентом. Блокуванню підлягає також відповідний контент від блогерів.

На думку адміністрації, реклама дієт та пластики тіла може спровокувати харчові розлади та нездорове уявлення про сласну зовнішність.

"Ми хочемо, щоб Instagram був місцем позитиву, тому намагаємося зменшити тиск на своїх користувачів", - цитує видання Емму Коллінз - менеджерку з публічної політики компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook анонсувала приховування лічильника лайків від користувачів. Наразі це нововведення експериментальним шляхом запроваджене в Instagram. Вважається, що кількість "вподобань" може викликати різноманітні розлади, тож адміністрація вирішила позбавитися цього показника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?